Patroontjes op een kaart

De spelregels van bingo zijn bij iedereen natuurlijk wel bekend. Als je als speler de kaart als eerste vol hebt, dan ben je de winnaar. Echter bij de meeste online bingogames valt er vaak nog een extra prijs te winnen. Dit is het geval wanneer je een bepaald patroontje op je kaart als eerste vol krijgt. Deze patronen zijn op elke kaart weer anders en verschillen ook nog eens per game. De patronen op een 75-ball bingokaart zien er weer heel anders uit dan die op een 90-ball bingokaart.Patronen 75-ball bingokaart

Op een bingokaart bij de 75-ballen game kunnen de patronen per bingosite en per kaart verschillen. Zo kan het patroon een streep, vierkant of zelfs een afbeelding van een vlieger, bloem of vlinder. De vakjes die deel uitmaken van het patroon zijn vaak van een andere kleur en worden ook nog eens in een andere kleur aangestreept, zodat je het patroon heel goed kunt zien. Wanneer je als speler het patroon als eerst hebt ingevuld, dan win je de bonusprijs. Daarnaast doe je ook nog eens mee voor de prijs voor een volle bingokaart. Je maakt dan dus kans op een dubbele prijs.

Patronen 90-ball bingo

Bij de 90-ball bingo varianten bestaan de patronen bijna altijd uit een horizontale lijn. Zo is er een prijs voor de eerste speler met een volle lijn, voor de eerste speler met twee volle lijnen en voor de speler met een volle kaart. Dit wordt ook wel Full House genoemd.

Ik wil ook €300 bonus Ontvang direct