Haal meer uit je spel

Ben je een actief online bingo speler en wil je meer uit het spel halen? Dan vergroot je je kans op leuke prijs, door je kansen te verdelen. Een goede en tactische verdelen is het sleutelwoord bij online bingo spelen. Speel dus nooit in slechts 1 bingokamer waar heel veel spelers zitten, maar speel in meerdere kamers. Spelen in een bingokamer met een grote prijs is aanlokkelijk, maar het levert vaak niets op. De kans dat je een leuke geldprijs wint is namelijk bijzonder klein.Vergroot je kansen

Om meer kans te maken op een aantrekkelijke prijs, moet je je kansen vergroten. Dit doe je door een bingokamer te kiezen waar niet teveel spelers in zitten. In een kleinere kamer maak je veel meer kans op een fijne prijs. Je wint dan wel een kleinere prijs, maar je wint dan wel vaker, zodat je uiteindelijk tot ook een grote prijs hebt gewonnen.

Zoek de juiste kamer

Speel ook geen bingo in een kamer met veel te weinig spelers. Je winkans is dan natuurlijk heel hoog, maar het bedrag dat je kunt winnen is ontzettend laag. Bingo spelen in een bingoroom met een gemiddeld aantal spelers van tussen de 15 en 25 is dan ook het beste. In een kamer met een gemiddeld aantal spelers heb je de beste winkansen. Als je bingo speelt in een bingokamer is het ook een tip om wat extra kaarten te kopen. Zo verhoog je ook weer je kansen op leuke prijzen. Je hoeft de kaarten niet zelf te kopen. Hiervoor kan je natuurlijk weer de automatische functie aanklikken.

Ik wil ook €300 bonus Ontvang direct